Probleme GRAVE la Toyota! Mașinile produse între 2011 și 2019, RECHEMATE

Toyota - Best Global Brands 2021

Probleme la Toyota. Producătorul japonez recheamă în service 3,4 milioane de mașini la nivel mondial din cauza unei probleme electronice care poate face ca airbag-urile să nu se deschidă în caz de impact. Si Romania este vizată. Citeste AICI ce trebuie să faci dacă deții o mașină Toyota. Te-ar putea interesa si

Renault România a anunțat prețurile pentru noul model Zoe

Toyota Motor Corporation este un producător auto multinațional japonez cu sediul în Toyota, Aichi, Japonia. În 2017, structura corporativă a companiei era formată din 364.445 de angajați la nivel mondial și, din septembrie 2018, era a șasea companie ca mărime din lume.

Compania este liderul pieței mondiale în vânzări de vehicule electrice hibride și una dintre cele mai mari companii care încurajează adoptarea pe piață în masă a vehiculelor hibride de pe glob. Este, de asemenea, un lider de piață al vehiculelor cu baterii de hidrogen.

Vânzările globale cumulate de modele de mașini de pasageri hibride Toyota și Lexus au atins cele 10 milioane de repere în ianuarie 2017. Familia sa Prius este cea mai vândută placă de hibrid din lume cu peste 6 milioane de unități vândute în întreaga lume din ianuarie 2017. 

 

Adaugati comentariu