Programul Rabla 2017: 40% din tichete epuizate. CÂTE locuri mai sunt

Programul Rabla 2017 se bucură deja de un succes peste așteptări. Astfel, mai bine de 40% din numărul total de vouchere disponibile pentru ediția din acest an au fost deja epuizate.

Românii care vor să intre în Program ar face bine să se grăbească. Numărul record de 10.000 tichete accesate prin Programul Rabla 2017 a fost atins în doar șase zile de la startul oficial al noii ediții.

„Românii au rezervat în mai puţin de şase zile de la startul programului, 10.000 de tichete electronice prin Rabla Clasic. Asta înseamnă, în medie, 1.600 de tichete rezervate pe zi şi peste 40% tichete epuizate deja. Succesul programului este evident, deja, dacă ritmul rezervărilor de tichete se menţine în continuare, putem lua în considerare o suplimentare a bugetului Rabla Clasic”, a explicat ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.

Bugetul total alocat pentru Programul Rabla 2017 (ramura Clasic) este de 180 milioane lei, ceea ce înseamnă că numărul tichetelor rămase pentru acest an este de… VEZI CÂTE VOUCHERE MAI SUNT DISPONIBILE AICI.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top