Progrese mari pentru pilotii Real Racing la etapa a doua din CNK

Trei din cei patru piloti ai echipei Real Racing au terminat pe podium etapa a doua din Campionatul National de Karting. In comparatie cu prima etapa, toti pilotii au facut progrese mari in ceea ce priveste evolutia lor.

Andrei Margarit, pilotul echipei Real Racing inscris la clasa Pufo, a avut un weekend perfect pe circuitul din Bacau, locul de desfasurare al celei de-a doua etape din Campionatul National de Karting. Dupa succesul din prima etapa, Andrei Margarit a dominat toate sesiunile programate la Bacau si si-a consolidat pozitia de lider in clasamentul general al clasei. „A fost un weekend excelent si sunt foarte fericit ca am reusit sa castig absolut tot. A fost o victorie importanta pentru mine si acum obiectivul este sa devin campion national”, a spus Andrei Margarit, dupa cursele de la clasa Pufo.

La clasa Mini, Andrei Ponta si Kristopher Schlett si-au imbunatati evolutiile fata de prima etapa, iar pentru ei obiectivul in acest sezon este sa adune cat mai multa experienta la aceasta clasa. Kristopher Schlett a facut o cursa buna si dupa ce in cursele de calificare a fost pe cinci, pilotul Real Racing a incheiat finalele de duminica pe locul 3.

Si Andrei Ponta a avut un weekend bun terminand, dupa doua curse foarte disputate, pe locul 5. „Lipsa de experienta in pluton isi spune cuvantul. A fost insa o lectie pe care am invatat-o si important este sa fac progrese la fiecae etapa”, a spus Andrei Ponta.

La clasa KZ, Eduard Barloiu a terminat, la fel ca la prima etapa, pe locul secund. Pilotul Real Racing a castigat una dintre finalele de duminica si in cealalta a terminat pe locul 2, departajarea fiind facuta dupa rezultatele din calificari. „Mi-ar fi placut sa castig aici, dar am adunat puncte importante in lupta pentru titlu. Voi incerca sa cresc ritmul la urmatoarele etape si sa ma lupt pentru victorie la fiecare cursa”, a spus si Eduard Barloiu.

„In comparatie cu prima etapa, toti pilotii au facut progrese mari in ceea ce priveste evolutia lor. Andrei Margarit a avut un weekend perfect si a castigat absolut tot la clasa Pufo, iar cei doi piloti de la clasa Mini au demonstrat ca pe masura ce aduna experienta reusesc sa transforme acest lucru in rezultate bune. Sunt sigur ca si Eduard Barloiu poate sa castige cursele de la clasa KZ si acest lucru se va vedea in urmatoarele etape”, a spus si Constantin Raileanu, managerul echipei Real Racing.

Urmatoarea etapa din Campionatul National de Karting este programata in luna iulie la Bucuresti.

Adaugati comentariu