Proleasing Motors, desemnat ” Best BMW Dealer in Customer Care ” – 2016 în România

Proleasing Motors, dealer autorizat pentru mărcile Ford și BMW, anunță bilanțul rezultatelor pentru anul 2016, privind toate unitățile de business ale companiei. Compania a înregistrat creștere pe toate verticalele de business – vânzări automobile noi, vânzări automobile rulate, service și comerț cu piese de schimb.

De asemenea, Proleasing Motors a obținut distincția de ”Best BMW Dealer” în România pe segmentul Customer Care, un titlu ce confirmă eforturile constante pe care compania le-a depus, de la înființarea diviziei BMW în anul 2013, de a-și construi politica comercială în jurul clientului său.

Proleasing Motors (1)

În 2016, Proleasing Motors, de 16 ani dealer și service autorizat pentru brandul Ford – prin centrele integrate din Ploiești, Buzău și Târgoviște, și de 4 ani pentru marca BMW – prin complexul comercial din Ploiești, a înregistrat o creștere a cifrei totale de afaceri cu 16,7% față de anul precedent, cea mai dinamică evoluție, de 33%, fiind înregistrată pentru vânzările de automobile noi marca Ford. Service-ul BMW a beneficiat de a doua cea mai importantă creștere procentuală, de 16,3% . Prin comparație, cea mai profitabilă linie de business pentru companie a fost comerțul cu automobile noi marca BMW. Divizia de auto rulate, înființată în a doua jumătate a anului 2016, a avut cea mai mică contribuție la evoluția performanțelor companiei, însă, prin evoluția sa dinamică, oferă perspective de creștere importante în 2017, mai ales odată cu primirea distincției ” Best BMW Dealer ” în România.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top