Proleasing Motors susţine performanţa, la Ciucaș X3

Proleasing Motors sustine performanta, la Ciucas X3

Proleasing Motors, dealer autorizat pentru mărcile Ford si BMW, sprijină, pentru al doilea an consecutiv, unul dintre cele mai așteptate evenimente de alergare montană, Ciucaș X3.

Ciucaș X3 este un eveniment sportiv dedicat comunității de alergători amatori din România, ce   cuprinde trei probe de alergare montană: Semimaraton, Maraton și Ultramaraton.

Susținem performanța, atât pe teren, cât și în business, astfel că, prezența noastră în cadrul evenimentului Ciucaș X3, la Cheia în perioada  8-10 Septembrie, a fost un pas firesc, mai ales după experiența frumoasă de anul trecut. Ne dorim să ne putem implica cât mai mult în astfel de acțiuni și încurajăm asemenea evenimente, care aduc beneficii importante pentru comunitatea locală. Invităm pe toată lumea să aducă performanța în sport și nu numai”, spune Lucian Alexe, General Manager Proleasing Motors.

În weekendul 8 – 10 septembrie, Proleasing Motors va tura motoarele alături de participanții la probele de Semimaraton, Maraton si Ultramaraton. O echipă de 12 voluntari Proleasing Motors se va afla la Ciucaș X3, asigurând buna desfașurare a evenimentului. Aceștia vor fi prezenți la standurile de înregistrare concurenți și predare kituri, la punctele de revitalizare de la start și finish, vor acorda medalii și premii finaliștilor. Pe lângă asta, voluntarii Proleasing Motors se vor asigura și de aspecte logistice, cum ar fi transportul concurenților din zona parcării până la zona destinată înscrierilor. Câțiva dintre cei mai curajosi membri ai echipei Proleasing vor alerga în cadrul cursei de semimaraton.

În plus, Proleasing Motors a pregătit câteva surprize pentru toți cei prezenți la eveniment. Cele mai noi modele de automobile Ford și BMW vor fi expuse la fața locului, pentru pasionații de cai putere, adrenalină și mișcare. Pe durata evenimentului va fi organizată și o tombolă pentru concurenți și susținători, premiile surpriză urmând a fi anunțate și oferite duminică, 10 septembrie.

Proleasing Motors susține toți entuziaștii de sport în weekendul 8-10 septembrie 2017, la Cheia, în județul Prahova, la Ciucaș X3 și le urează success tuturor participanților înscriși în cursele de 21km, 41km și 105km!

***

Despre Proleasing Motors.

Proleasing este brandul din spatele unui grup de companii cu activitate în domeniul leasing-ului (ProLeasing IFN), vânzării și reparației auto, dealer și service autorizat pentru mărcile Ford și BMW (Proleasing Motors).

Pe parcursul a 16 ani de activitate, Proleasing a câșigat de 4 ori titlul Chairman Award, cea mai înaltă distincție pentru dealerii din rețeaua Ford, a fost desemnat dealerul anului 2016 în Customer Care în rețeaua națională BMW, cât și Campion în Business al anului 2016, și a fost de 12 ori Laureat al Topului Firmelor Prahovene, distins cu Prima Pozitie in categoria companiilor medii.

În prezent, Proleasing Motors derulează activități de vânzare și reparație în 3 centre autorizate Ford, din Ploiești, Buzău și Târgoviște. În imediata vecinătate a complexului comercial Ford Proleasing Motors din Ploiești a fost deschis, în anul 2013, un centru integrat BMW, iar în 2016 a fost lansată și o divizie independentă, multimarcă, de comerț cu automobile rulate.

Sediul principal Proleasing Motors este localizat la ieşirea din Ploieşti spre Buzău, pe strada Şoseaua Ploieşti-Buzău, Nr. 505, DN1B.

 

Adaugati comentariu