Proleasing Motors, unul dintre cei mai longevivi dealeri auto din România, anunță o cifră de afaceri de peste 14 milioane de Euro la jumătatea anului

Proleasing Motors

Proleasing Motors, dealer autorizat pentru mărcile Ford si BMW și dealer auto rulate multi-marcă, prin platforma rulate-proleasing.ro, încheie primul semestru al anului 2017 cu îndeplinirea obiectivelor propuse pentru toate liniile de business. Compania, activă în piață de 16 ani și desemnată Best BMW Dealer in Customer Care din România în anul 2016, a raportat în perioada ianuarie – iunie 2017 o cifră de afaceri în valoare de 14.763.788 Euro, în acord cu previziunile realizate la începutul anului.

 

Divizia de vânzări automobile noi marca Ford a înregistrat cea mai dinamică evoluție, cu 45% creștere față de valorile raportate în aceeași perioadă a anului anterior.

„Prima jumătate a anului 2017 a fost o perioadă pe care, într-un cuvânt, aș numi-o „echilibrată”. Am reușit să combatem fenomenul inevitabil al sezonalității în domeniul vânzărilor auto printr-un mix de pași strategici la nivel de brand național și campanii tactice de dealer, ce ne-au securizat poziția de lider pe segmentul mediu în zona noastră de interes. Am beneficiat de lansarea în prima parte a anului a 2 modele-cheie pentru familia Ford, noile Kuga și Fiesta, primul devenind disponibil chiar în luna ianuarie, într-o configurație de lansare foarte atractivă, ce a dat un impuls pozitiv vânzărilor. Desigur, ca în fiecare an, afilierea la programul Remat a avut o contribuție importantă la performanțele înregistrate în Q2” declară George Stănciulescu, Director de Vânzări, Ford Proleasing Motors.

 

Proleasing Motors a depășit, după primele șase luni ale anului, pragul de 500 de automobile noi livrate, prin cele 4 centre integrate din județele Prahova, Buzău și Dâmbovița – trei dealershipuri autorizate Ford și un dealership BMW. La acestea se adaugă 68 de automobile rulate, comercializate printr-o divizie de comerț integrat online-offline, înființată în anul 2016. Astfel, vânzările de automobile au cumulat o cifră de afaceri totală de 10.832.000 Euro, cel mai scump autoturism vândut fiind un model BMW 750Ld xDrive Sedan, în valoare de 159.700 Euro.

Proleasing Motors

Diviziile de aftersales – service și piese de schimb – au contribuit cu 3,2 mil Euro la cifra de afaceri a companiei, prin depășirea obiectivelor setate în prima jumătate a anului pentru segmentul de vânzări piese de schimb BMW și îndeplinirea planurilor pe celelalte linii de business.

 

Lucian Alexe, Director General Proleasing Motors: ”Rezultatele înregistrate în primele șase luni din 2017 ne confirmă până acum cu succes îndeplinirea previziunilor stabilite la începutul anului. Atenția noastră este îndreptată în primul rand asupra clienților companiei, indiferent de serviciile pentru care apelează la noi. De altfel, deținerea titlului de Best BMW Dealer in Customer Care din România ne dictează menținerea unor standarde înalte în ceea ce privește toate serviciile noastre, iar acest lucru nu face decât să ne încurajeze în desfășurarea activităților noastre de zi cu zi. Pentru finalul anului suntem încrezători că ne vom atinge și chiar ne vom depăși obiectivele propuse la începutul anului. ”

 

Proleasing Motors preconizează că, până la finalul lui 2017, cifra de afaceri a companiei va înregistra o    creștere de 25% raportat la anul anterior, cu obiectivul asumat de a depăși pragul de 1.000 de unități auto noi și rulate livrate până la finalul anului.

 

 Despre Proleasing Motors

Proleasing este brandul din spatele unui grup de companii cu activitate în domeniul leasing-ului (ProLeasing IFN), vânzării și reparației auto, dealer și service autorizat pentru mărcile Ford și BMW (Proleasing Motors).

Pe parcursul a 16 ani de activitate, Proleasing a câșigat de 4 ori titlul Chairman Award, cea mai înaltă distincție pentru dealerii din rețeaua Ford, a fost desemnat dealerul anului 2016 în Customer Care în rețeaua națională BMW, cât și Campion în Business al anului 2016, și a fost de 12 ori Laureat al Topului Firmelor Prahovene, distins cu Prima Pozitie in categoria companiilor medii.

În prezent, Proleasing Motors derulează activități de vânzare și reparație în 3 centre autorizate Ford, din Ploiești, Buzău și Târgoviște. În imediata vecinătate a complexului comercial Ford Proleasing Motors din Ploiești a fost deschis, în anul 2013, un centru integrat BMW, iar în 2016 a fost lansată și o divizie independentă, multimarcă, de comerț cu automobile rulate.

Sediul principal Proleasing Motors este localizat la ieşirea din Ploieşti spre Buzău, pe strada Şoseaua Ploieşti-Buzău, Nr. 505, DN1B.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top