Promoţie: Înlocuire emblemă Ford deteriorată gratuit

Ford România oferă un program inedit, de înlocuire a emblemelor deteriorate, cu titlu gratuit. Prima maşină cu logo-ul Ford a fost vândută pe 23 iulie 1903. Din acest moment incepe evolutia emblemei, care a fost modificată, pe parcursul a 100 de ani de istorie, numai de 8 ori.

Pe lângă schimbarea siglelor deteriorate, fără niciun cost, proprietarii de modele Ford vor beneficia de o verificare gratuită a maşinii în cadrul recepţiei interactive, care vă va oferi informații curente despre starea vehiculului.

Cum trebuie să procedaţi pentru schimbarea unei sigle deteriorate?

Accesaţi lista de dealeri autorizaţi Ford pentru a găsi cel mai apropiat dealer şi să programaţi astfel o întâlnire cu reprezentanţii noştri, folosind datele de contact disponibile.

Pentru verificarea eligibilităţii vehiculului dumneavoastră în cadrul acestui program, vă rugăm să precizaţi, în discuţia cu reprezentantul dealerului, anul şi modelul vehiculului, sau să comunicaţi seria de şasiu (VIN).

Emblema Ford va fi inlocuită gratuit daca prezintă una din următoarele deteriorări: coroziune, deteriorarea culorii (vopselei) sau exfolierea materialului cromat. Sunt excluse din acest program emblemele care prezintă zgârieturi, fracturi, excoriaţii mecanice, distrugeri în urma accidentelor sau a reparaţiilor post-accidente, sau care sunt parte componentă a unui ansamblu ( de ex: grilă radiator sau grilă caroserie). Programul se aplică tuturor autovehiculelor Ford cu o vechime de maxim 10 ani.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top