Promoție Subaru Forester

Subaru a pregătit promoții speciale pentru modelul Forester. În plus, pentru orice versiune Forester,taxa de poluare este oferită codou.

Modelul Forester este disponibil în showroom-urile Subaru din întreaga ţară cu un avantaj client de până la 2.380 Euro şi taxa de poluare oferită cadou pentru orice versiune Forester.

Pionier al vehiculelor crossover, modelul Forester a debutat în 1997. Cu o manevrabilitate ieşită din comun, o vizibilitate sporită – datorată unei gărzi la sol de 200 de mm, şi o usurinţă de utilizare oferită de dotările de exceptie, Forester a creat un nou gen de „SUV evoluat pentru pasageri”.

Modelul beneficiază de performanţe deosebite la condus datorită sistemului de tracţiune integrală Symmetrical All Wheel Drive construit în jurul unui motor cu cilindrii dispuşi orizontal-opus cu un centru de greutate coborât.

Această maşină îmbină confortul pasagerului cu manevrabilitatea şi reuşeşte să satisfacă atât nevoile de zi cu zi ale traficului, cât şi dorinţa de aventură şi capacităţile off-road ale unui SUV.

Adaugati comentariu