Protejați-vă, și-abia apoi start!

Pentru a spori nivelul de protecție al motocicliștilor, Motoair comercializează pe piața din Rpmânia, o întreagă gamă de jachete dotate cu airbag-uri, foarte utile în cazul evenimentelor rutiere neprevăzute.

Pentru că odată cu venirea căldurii va crește și numărul accidentelor în care vor fi implicați motocicliști, Motoair, singurul comerciant de jachete pentru motocicliști cu sistem de tip airbag din România, vine în întâmpinarea iubitorilor de motoare cu o ofertă nouă, prin care dorește să reducă numărul victimelor sau al accidentaților grav în urma coliziunilor în care a fost implicată o motocicletă. 

Tehnologia jachetelor cu airbag permite ca în momentul în care un motociclist este aruncat din șa, airbag-ul să fie automat și instantaneu (0.2 – 0.5 secunde) umflat. O armură de extra-protecție este creată astfel, iar riscul leziunilor la nivelul coloanei vertebrale, pieptului, rinichilor, gâtului și celorlalte organe interne este redus semnificativ. 

Jachetele combină cel mai înalt nivel al performanței și tehnologiei cu cel mai recent design în ceea ce privește gecile pentru motociclism. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top