Protest motorizat pentru autostrăzile din Moldova

Mai multe grupuri de inițiativă organizează sâmbătă, 19 mai 2018, un protest motorizat între Tișița (județul Vrancea) și București, pentru a cere urgentarea construcției autostrăzilor din Moldova: A7 Ploiești-Buzău-Focșani-Bacău-Pașcani și A8 Târgu Mureș-Iași.
protest motorizat Tisita Bucuresti

La acest protest motorizat pot participa toți posesorii de motociclete, autoturisme, dube, camioane, autobuze, autocare și microbuze.

”Cerem, în stradă, echitate pentru Moldova prin urgentarea procedurilor de actualizare a studiilor de fezabilitate pentru Autostrada A8 Târgu Mureș-Iași, dar și finalizarea licitațiilor pentru întocmirea studiilor de fezabilitate și a proiectelor tehnice pentru Autostrada A7 Ploiești-Buzău-Focșani-Bacău-Pașcani și a licitației pentru Centura Bacău”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Punctul de întâlnire pentru acest protest motorizat va fi la intersecția drumurilor E85 (DN2) și E581 (DN24), în dreptul localității Tișița, la orele 12:00. Coloana își va continua marșul spre București, spre guvern, începând cu orele 13:00. Evenimentul este organizat de grupurile de inițiativă ”Împreună pentru A8” și ”Moldova vrea autostradă” și este susținut de Asociația Pro Infrastructură.

Mars spre Bucuresti Moldova

Adaugati comentariu