Prototipul 918 Spyder a scos un timp remarcabil pe Nürburgring

Pe 18 septembrie, într-un drive test pe faimoasa pistă Nürburgring-Nordschleife, prototipul Porsche 918 Spyder a reușit să scoată un timp incredibil de doar 7:14 minute pe circuitul de 20,6 kilometri.

Cu un an inainte de lansarea sa in productie, hibridul super sportiv de la Porsche AG isi dovedeste deja potentialul de performanta dinamica, depasind toate asteptarile.

”Cu un timp atat de bun de numai 7:14 minute, prototipul 918 Spyder a confirmat deja pe deplin viabilitatea acestui proiect după doar cateva luni de testare”, a spus  Dr. Frank Walliser, liderul de proiect pentru modelul 918 Spyder.

Timpul obtinut de Porsche 918 Spyder este unul dintre cele mai bune inregistrate vreodata pentru automobile destinate circulatiei publice dotate cu anvelope standard.

Echipa de testare din Weissach a avut posibilitatea de a efectua un singur tur de pista, cu pornire de pe loc. Hibridul super sport cu peste 795 de cai putere a fost echipat cu anvelope de serie de la partenerul Porsche, Michelin, fiind dotat suplimentar cu pachetul ”Weissach”, care aduce niste imbunatatiri menite sa sporeasca performanta la rulare.

Adaugati comentariu