PSA Retail deschide primul showroom comun pentru cele patru branduri din grup

PSA Retail deschide primul showroom comun pentru cele patru branduri din grup

PSA Retail a inaugurat primul showroom comun din Europa pentru cele patru branduri din grup. 

În showroom-ul deschis recent la Madrid sunt reprezentate mărcile Opel, Peugeot, Citroën și DS.

La sfârșitul anului 2018, aproape 45% din rețeaua PSA Retail din Europa era deja multibrand.  Scopul este de a aduce acest procent la cel puțin 80% până în 2021.

În 2019, Germania, Italia și Portugalia se vor alătura țărilor în care PSA Retail dezvoltă deja o afacere de distribuție Opel-Vauxhall. Până la sfârșitul anului 2019, PSA Retail va opera un total de 25 de puncte Opel-Vauxhall.

Discuţia despre reunirea importurilor sub o singură companie și în România este pe masă încă din 2017, atunci când PSA Peugeot Citroën a cumpărat marca Opel de la General Motors, se arată într-un material publicat de zf.ro.

Reunirea în cadrul unui singur importator a mărcilor Peugeot, Citroën şi Opel ar forma un nou mare jucător pe piaţa locală cu vânzări anuale de peste 15.000 de maşini şi un business de peste 200 mil. euro

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top