Contract de 8 miliarde euro, semnat de GEFCO si PSA

GEFCO si PSA Peugeot-Citroen au semnat un contract in valoare de 8 miliarde euro, privind planificarea si aplicarea de solutii globale de transport si logistica la nivelul intregului grup francez.

GEFCO va gestiona si imbunatati intregul lant de aprovizionare, de la aprovizionare de componente pentru productie si pentru fabricile de asamblare pana la distributia de autovehicule finite.

In plus fata de aceste servicii de logistica interne si internationale, GEFCO va fi responsabil pentru distribuirea pieselor de schimb. De asemenea, se va ocupa si de coordonarea furnizorilor alesi in urma cererilor publice de oferte pentru a face parte din lantul de aprovizionare.

O parte centrala a rolului integrat al grupului va fi reprezentata de aplicarea cunostintelor avansate in domeniul ingineriei logistice, imbinata cu utilizarea de sisteme IT si de gestionare de date de inalta performanta, in scopul de a oferi o monitorizare in timp real si de a asigura o interactiune perfecta intre lanturile de aprovizionare, depozitare si distributie.

Contractul va intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2017 pentru o perioada de cinci ani. Acordul acopera toate tarile unde grupul PSA opereaza la momentul actual atat in ce priveste productia, cat si distributia.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top