Puternic prin natura sa

Pentru a veni în întâmpinarea necesităţilor de transport de bunuri, atât urban cât şi extraurban, Iveco prezintă noul ECODAILY, ultimul pas în continua schimbare a gamei.

Pentru a veni în întâmpinarea necesităţilor de transport de bunuri, atât urban cât şi extraurban, Iveco prezintă noul ECODAILY, ultimul pas în continua schimbare a gamei. Daily este creat şi produs ţinând cont de nevoile de mobilitate ale clienţilor, având grila frontală redesenată şi oferind totodată o recunoaştere imediată a sa. În interiorul cabinei, construit ca şi loc ideal unde poţi trăi şi munci, unde poţi călători confortabil şi în siguranţă, Daily îi invită pe şofer şi pe pasagerii săi să utilizeze vehiculul, datorită materialelor sale şi a culorilor care crează o atmosferă foarte plăcută pentru o zi de muncă.

Motoarele de 2.3 litri sunt toate certificate conform standardelor Euro 4 şi conferă noi niveluri de putere de 106 CP şi 126 CP cu valori de cuplu deosebite de 270 Nm şi 290 Nm adiţional faţă de valorile déjà existente de 96 CP, 116 CP şi 136 CP. De asemenea, motorul de 3.0 litri cu variantele de putere de 146 CP şi 176 CP este şi el certificat conform standardelor Euro 4. Toate aceste motoare folosesc tehnologia EGR. 

Transmisia automatizată cu 6 viteze Agile, este disponibilă pentru toate variantele de motorizare şi beneficiază de software de management îmbunătăţit, care permite schimbarea vitezelor în modul manual, în timp ce modul automatic este încă în funcţiune.
Daily este disponibil în orice tip de şasiu (şasiu cu cabină simplă, şasiu cu cabină dublă, furgon, minibus, furgon semivitrat, şasiu fără cabină), cu mase maxime total autorizate cuprinsă între 2.8 şi 7 tone, iar capacitatea de încărcare variază între 7 şi 17 mc.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top