Puțin spirit de la Hollywood la Le Mans

Le Mans

Actorul Patrick Dempsey, faimos pentru rolul din serialul Grey’s Anatomy, joacă propriul rol în noul film de prezentare Porsche. Pasionatul pilot de curse va participa, la volanul unui Porsche 911 GT3 RSR, la cursa de 24 de ore de la Le Mans în acest sfârşit de săptămână în cadrul echipei Dempsey Del Piero-Proton.

„E frumos să poţi spune că faci parte din familia Porsche”, a spus Dempsey. „E o familie incredibilă şi talentată, foarte avansată în ceea ce priveşte tehnologia, ingineria şi design-ul. Faptul că fac parte din această familie mă umple de mândrie”, a încheiat actorul.

Primul film, intitulat „Porsche Motorsport: Familia se extinde cu Patrick Dempsey” şi a fost filmat la cursa American Le Mans Series, care a avut loc pe circuitul urban din Long Beach (SUA). În clasa GTC, Dempsey participă pe durata întregului sezon al seriei de curse din SUA alături de Andy Lally şi Joe Foster la volanul unui model Porsche 911 GT3 Cup  în cadrul echipei Dempsey Del Piero Racing. Pentru cursa de 24 de ore de la Le Mans, Dempsey şi Foster îşi vor uni forţele cu pilotul Porsche Patrcik Long (SUA).

Adaugati comentariu