Rabla şi Rabla Plus demarează vineri, 12 aprilie 2019

Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus, ediţiile din 2019, demarează vineri, 12 aprilie, o dată cu începerea înscrierilor. Fondurile necesare prevăzute în buget însumează 350 de milioane de lei.
rabla

Şi în acest an, prima de casare este de 6.500 lei, la care se poate acumula în funcţie de motoare, un ecobonus de 1.000 de lei, sau de 1.700 lei pentru cele hibrid. Totodată, se va menţine eco-tichetul de 10.000 de euro pentru achiziţionarea unei maşini nepoluante, 100% electrice.

„Le spun tuturor românilor că de vineri, din data de 12 aprilie, se pot deja înscrie în Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus. Le doresc succes să-şi cumpere o maşină nouă. Îmi doresc aşa cum am făcut şi anul trecut să reuşim cu ajutorul Guvernului să dublăm suma pe care acum o avem înscrisă în buget, pentru aproximativ 35.000 de prime de casare. Îmi doresc foarte mult ca programul pe care azi îl lansăm să se dovedească şi în această ediţie a fi unul iubit de români şi care să poată să aducă un plus din toate punctele de vedere pentru noi toţi”, a subliniat ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.

Aceasta a reamintit anul trecut a fost adoptată o Hotărâre de Guvern prin care instituţiile statului, indiferent că sunt autorităţi publice locale, agenţii, ministere, pot cumpăra maşini nepoluante, în condiţiile în care plafonul de achiziţii a fost ridicat de la 18.000 euro la 30.000 euro.

 

Citeşte articolul integral pe www.floteauto.ro

Adaugati comentariu