Raliul Dakar 2018: Triplă Peugeot în cea de-a doua etapă

Raliul Dakar 2018 continuă să fie dominat de echipa de uzină a constructorului francez Peugeot. Pilotul francez Cyril Despres a câştigat etapa a doua a Raliului raid Dakar 2018, duminică, pe traseul din jurul localităţii peruane Pisco, etapă în care podiumul a fost ocupat integral de maşini Peugeot.

Despres şi copilotul spu David Castera au fost cronometraţi pe cei 267 kilometri cu timpul 2 h 56 min 51 sec, fiind urmaţi de francezii Stéphane Peterhansel/Jean Paul Cottret, la 48 secunde, şi de echipajul Sébastien Loeb (Franţa)/Daniel Elena (Monaco), la 3 min 08 sec.

Câştigătorul primei etape, qatarianul Nasser Al-Attiyah (Toyota) a terminat pe locul 8, la 14 min 51 sec de învingător şi se află pe cinci la general.

Americanul Bryce Menzies (Mini), victima unui accident, a fost nevoit să abandoneze.

La general, Cyril Despres e lider cu un timp total de 3 h 21 min 18 sec, urmat de Stéphane Peterhansel, la 27 secunde, podiumul fiind completat de echipajul Giniel De Villiers (Africa de Sud)/Dirk Von Zitzewitz (Germania/Toyota), la 5 min 44 sec. Pe patru se află Sébastien Loeb, la 6 min 09 sec.

Etapa a treia va avea loc luni, între Pisco şi San Juan de Marcona, pe 295 km de probe speciale.

Adaugati comentariu