RALUKA: „Mă stresează claxonatul excesiv”

Raluka este o prezență constantă atât pe micile ecrane, dar și la evenimente  și concerte. A caștigat marele premiu de la Asia Express, emisiune difuzată pe Antena 1 și a făcut o treabă excelentă și la pensiunea lui Nea Mărin de pe litoralul românesc, emisiune difuzată pe același post.

MISSAUTO: Care a fost prima mașină pe care ai condus-o? Îți mai amintești cum era?

RALUKA: Aveam un fel de dubiță a familiei, pe la 14 ani, Nissan, parcă. Mă învăța sora mea să conduc, abia așteptam să mergem într-o parcare ceva, să conduc pentru că nu aveam deloc răbdare. Mă descurcam destul de bine pentru un copil 14-15 ani. ?

MISSAUTO Cum ai ales mașina pe care o ai acum?

RALUKA:  Am ales o mașină care să fie încăpătoare, dar în același timp să mă pot mișca și în oraș cu ea . Am vrut să nu fie foarte mare, dar nici foarte mică.

MISSAUTO: Dacă ai avea buget nelimitat, ce mașină ai alege să conduci și de ce?

RALUKA: Mi se pune destul de des întrebarea asta și nu am niciodată răspuns pentru că nu sunt omul care să cheltuie bani mulți pe mașini. Îmi plac foarte tare Jeep-urile – Grand Cherokee, Rubicon mi se par mașini frumoase, dar destul de mari pentru oraș… îmi plac mai multe mașini dar atunci când vine momentul să schimb mașina nu știu niciodată ce să aleg.

MISSAUTO: Te-ai vedea la volanul unui hypercar (Lamborghini, Ferrari etc.)?

RALUKA: Da, mă văd la volanul oricărei mașini pentru că îmi place foarte tare să conduc și cred că m-aș descurca destul de bine cu o mașină cu mulți cai.

Cititi continuarea interviului pe MissAuto

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top