Rămâne fără acoperiș! Volkswagen T-Roc Cabrio vine în 2020

Volkswagen T-Roc Cabrio (4)

Volkswagen T-Roc Cabrio este de acum o certitudine. Constructorul german a confirmat apariția viitorului crossover cu acoperiș textil, iar mașina a fost surprinsă deja în teste.

Crossover-ul T-Roc se transformă. Rămâne fără acoperiș, scapă de două portiere și primește denumirea Volkswagen T-Roc Cabrio. Din fotografiile spion, putem vedea că partea frontală pare să arate la fel ca la SUV-ul cu acoperiș fix, dar profilul acum mai aerodinamic și spatele acum mai bombat au căpătat proporții complet diferite. Versiunea decapotabilă păstrează însă blocurile optice atât în față, cât și în spate.

Volkswagen T-Roc Cabrio (6)

Faceți cunoștință cu T-Roc, baby-SUV-ul

de lifestyle de la Volkswagen!

Prototipul surprins în teste pare deja gata de producție, cel puțin atât cât ne permite camuflajul să vedem.

Nu există, pentru moment, fotografii cu interiorul decapotabilei cu gardă mare la sol, dar cu siguranță, T-Roc Cabrio va primi cabina versiunii cu acoperiș fix, plus un buton de ridicare și coborâre a acoperișului textil.

Volkswagen T-Roc Cabrio (8)

Tot de la modelul prezentat în toamna anuluit trecut la Salonul Auto de la Frankfurt, versiunea decapotabilă va prelua și gama de motorizare. Vom găsi astfel pe listă motorul 1.0 TSI cu 115 CP și transmisie manuală cu 6 trepte, un propulsor 2.0 TSI cu 190 CP și unitatea diesel 2.0 TDI cu 150 CP, tracțiune integrală și transmisie automată. Acestea două din urmă vor pimi tracțiune integrală și transmisie automată DSG cu șapte trepte.

Cu siguranță, prețul de pornire va fi altul pentru Volkswagen T-Roc Cabrio. T-Roc standard pornește în România de la 16.944 de euro. Vezi AICI cât costă și celelalte versiuni.

Sursă foto: Quattroruote.it

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top