Rambo își vinde SUV-ul de superlux Cadillac Escalade ESV

Cadillac Escalade ESV Sylvester Stallone

Cunoscutul actor Sylvester Stallone cunoscut pentru rolurile din Rocky și Rambo, își vinde SUV-ul de superlux Cadillac Escalade ESV, construit de Becker Automotive, care nu este unul obișnuit, după numai 1.600 km parcurși. 

După ce a interpretat roluri ca Rambo sau Rocky unii ar putea crede că Sylvester Stallone este adeptul mașinilor sport dar nu este așa. Celebrul actor american este pasionat de SUV-urile de lux.

Acum, vedeta americană își vinde unul din SUV-urile de lux, un Cadillac Escalade care are doar 1.600 km la bord. Desigur, nu este vorba de un Cadillac Escalade normal ci de unul cu ampatament extins modificat de Becker Automotive Design și echipat cu tot felul de opțiuni luxoase.

Becker Automotive Design este un tuner american agreat de Mercedes și care modifică printre altele Mercedes Sprinter și Metris dar și Cadillac Escalade și Lincoln Navigator.

Mașina lui Stallone este un cadiilac Escalade ESV cu ușile spate alungite pentru un acces mai ușor. Are un sistem audio Crestron cu 7.1 canale, procesor digital audio, TV LCD cu ecran de 43 inci în spate, ecrane de 12 inci pentru pasagerii de pe rândul al doilea din spate care au scaunele orientate în sens invers, router cu două SIM-uri pentru cel mai bun acces la internet, banchetă cu trei scaune individuale pe rândul al treilea cu centuri de siguranță în trei puncte și mese pliabile din lemn japonez Tamo.

Scaunele din rândul al doilea au suport pentru picioare ca la Maybach și nu lipsesc bineînțeles jaluzelele electrice care oferă intimitate.

Mașina a costat nouă în 2019 409.000 USD și Stallone o vinde pentru 350.000 USD având numai 1.600 km la bord.

Actorul explică și motivul pentru care o vinde:
“Am comandat Cadillac Escalade ESV la Becker meu într-un scop precis, însă cerințele mele pentru aceasta s-au schimbat recent și nu mai am nevoie de acest vehicul frumos. Mi-a plăcut să proiectez personal interiorul luxos împreună cu Howard Becker, proprietarul firmei. Electronica de la bord și confoprtul la rulare sunt fără egal. Sper ca noul proprietar să se bucure ani de zile de acest Becker Cadillac Escalade ESV ”

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top