Range Rover Evoque convertible – concept, pentru moment

De parcă versiunea standard Evoque nu era suficient de spectaculoasă pentru segmentul SUV-urilor, Land Rover ne sugerează că are planuri pentru a produce o versiune decapotabilă.

Faptul ca Range Rover Evoque a devenit un hit in secunda in care a pasit intr-un showroom Land Rover este deja binecunoscut. Chiar si la cateva luni bune de la lansare, cei care doresc un Evoque nu au decat sa se inscrie pe o lista (foarte lunga) de asteptare si sa se inarmeze cu rabdare.

Oficialii Land Rover spun ca aceasta versiune cabrio nu este decat un studiu de design, menit sa exploreze potentialul unui asemenea model. Asta inseamna, in traducere libera, ca ar fi dispusi sa il produca, dar, inainte de asta, vor sa vada cum reactioneaza clientii si presa la un astfel de concept (va fi lansat oficial la Salonul auto de la Geneva).

Strict vizual, liniile par a se potrivi din prima, o chestie destul de bizara daca ne gandim totusi ca discutam despre un SUV cabrio. Nissan are chiar in acest moment un model asemanator bazat pe Murano, ce a demonstrat insa un potential modest in materie de vanzari. Oricum, cele doua modele nu pot fi comparate, versiunea britanica fiind cu mult mai aratoasa.

Sincer, banuiesc ca decizia celor de la Land Rover va fi una pozitiva si acest concept isi va face drumul catre linia de asamblare. Chiar si asa, procesul nu va fi unul simplu si va dura cel putin doi ani pentru a realiza modelul si a il integra in deja aglomeratele facilitati de productie Land Rover.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top