Range Rover Evoque, oficial în România de la 28.890 euro

Premium Auto, importator oficial al mărcilor Jaguar Land Rover în România, parte a Țiriac Holdings a anunțat lansarea națională a noului model Range Rover Evoque.

Range Rover Evoque este primul autovehicul nascut din mediul pentru care a fost creat, ingloband luxul, texnologia si arta urbana asa cum nimeni nu a mai facut-o pana acum. Evoque este masina care se potriveste perfect oricarui peisaj, de la structuri ultramoderne, zone rezidentiale, cladiri de epoca si pana la cartiere industriale pline de grafitti-uri. Este o prezenta unica in orice context urban si nu numai.

Range Rover Evoque este disponibil in doua variante de caroserie: coupe si cinci usi si doua versiuni de motorizare: 2.2l D (150CP si 190CP) si 2.0l benzină (240CP). La interior posibilitatile de personalizare sunt multiple, acesta putand fi configurat in functie de personalitatea fiecarui client.

Unic in segmental SUV compact, Range Rover Evouqe permite clientilor sa-si aleaga un interior generos, tapitat cu cea mai fina piele, cusuta cu fir dublu, oferind o finisare de lux pe aproape toata suprafata bordului, scaune si usi. Pentru a evita o abordare traditionala, Range Rover Evoque ofera clientilor spre alegere trei teme de design: contemporanul “Pure”, elegantul “Prestige” si sportivul “Dynamic”.

Range Rover Evoque este si cel mai mic, usor si efficient Range Rover produs vreodata. Masina poate fi configurata cu sofisticatul sistem Adaptive Dynamics ce foloseste cel mai performant sistem de suspensii MagneRideTM pentru a oferi un nivel superior de siguranta, agilitate si manevrabilitate pe sosea.

Pretul de pornire al noului model Range Rover Evoque este de 28.890 Euro (fara TVA), pentru versiunea Evoque 2.2 l, eD4 ,150 CP, Pure, cinci usi.

Adaugati comentariu