Range Rover la 40 de ani

Premium Auto, parte a Tiriac Holdings, a organizat in cadrul Clubului Rezidential Stejarii, un eveniment special dedicat aniversarii a 40 de ani de la lansarea primului model Range Rover din lume.

La eveniment au participat Ion Tiriac, Ion Alexandru Tiriac, Mihai Ivanescu – Director General Premium Auto, importatorul Jaguar Land Rover, delegati din partea producatorului Jaguar Land Rover, actuali si potentiali clienti Range Rover, numerosi alti invitati din sfera publica si privata, parteneri de afaceri si colaboratori ai celebrei marci englezesti.

Cu ocazia aniversarii au fost expuse modele apartinand celor trei generatii Range Rover lansate de-a lungul timpului: Range Rover Clasic, Range Rover P38 A, L322.

Totodata, Range Rover a oferit clientilor sai sansa de a castiga, prin tragere la sorti, o excursie spectaculoasa, in Botswana. Prezent la eveniment, dl. Steven Morten, General Manager European Importers Office Jaguar Land Rover, a desemnat castigatorul exceptionalului premiu. Acesta este domnul Bogdan Garbacea, din Brasov. Domnul Garbacea va avea parte de o experienta africana inegalabila: timp de 8 zile, va face parte dintr-o caravana Land Rover Experience, care va strabate traseul Maun – Victoria Falls, la bordul unor masini Discovery 4, complet echipate pentru astfel de expeditii.

Pe toata durata expeditiei, cazarea se face in conditii exceptionale, de cinci stele, in spatii exclusiviste, amenajate in mijlocul naturii, castigatorul continuand peste hotare aniversarea marcii Range Rover alaturi de alti pasionati de aventura, intr-un cadru natural adecvat unui model 4×4 de talia Discovery 4.

Lansat in premiera mondiala in data de 17 iunie 1970, Range Rover este astazi cel mai complet si luxos 4×4 din lume. De-a lungul timpului, au fost trei generatii de Range Rover : Clasic (1970), P38a (1994) si L322 (2001), fiecare prezentand numeroase variante si modele. “Ideea de baza a fost sa combinam confortul si abilitatile on-road ale elegantului Rover cu abilitatile off-road remarcabile ale Land Rover. Nimeni nu facea asta, pe vremea aceea…si merita sa incercam, mai ales ca Land Rover avea nevoie de un nou produs.” – a marturisit cu ocazia aniversarii, Charles Spencer, inventatorul Range Rover.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top