Range Rover Sport HST – motor nou, sistem mild hybrid și compresor electric

Range Rover Sport HST - motor nou, sistem mild hybrid și compresor electric

Ediția specială Range Rover Sport HST aduce o serie de noutăți importante în gama britanicilor: un motor nou, sistem mild hybrid și compresor electric.

Range Rover Sport HST - motor nou, sistem mild hybrid și compresor electric

Range Rover Sport HST primește un motor nou pe benzină de 3.0 litri cu șase cilindri în linie. Acest propulsor oferă 400 CP și 550 Nm, iar pe anumite piețe va furniza doar 360 CP.

https://media.landrover.com/news/2019/02/new-range-rover-sport-hst-adds-straight-six-performance-and-refinement?q=&start=0&brand=landrover

Sistemul mild-hybrid 48 V este folosit în premieră de Range Rover și alimentează compresorul electric care are rolul de a elimina fenomenul de turbo lag.

Cu aces nou motor Range Rover Sport HST  poate accelera de la 0 la 100 km/h în 6.2 secunde, în timp ce viteza maximă este de 225 km/h.

Range Rover Sport HST se diferențiază de restul gamei prin folosirea fibrei de carbon pentru mai multe elemente ale caroseriei și poate fi comandat cu prețuri care încep de la 92.459 euro pe piața din UK.

Range Rover

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top