Range Rover Sport SVR Ultimate Edition: 575 CP și 700 Nm

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition

Divizia SVO din cadrul companiei Jaguar Land Rover a creat o ediție specială a modelului Range Rover Sport SVR.

Special Vehicle Operations (SVO) este divizia responsabilă cu crearea unor modele speciale pentru mărcile Jaguar și Land Rover. Cea mai recentă creație este o ediție specială pentru modelul Range Rover Sport SVR. Numit Ultimate Edition, acesta a fost personalizat cu o serie de elemente speciale.

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition

La exterior se remarcă jantele de 22 inch cu etrieri negri și inserții negre în locul celor cromate standard. Sunt disponibile două culori noi pentru caroserie: Maya Blue Gloss și Marl Grey Gloss ce folosesc particule fine de sticlă pentru o nuanță aparte. Cele două culori sunt asociate cu plafonul vopsit în negru.

La interior, modelul dispune de scaune speciale tapițate în piele cu două culori, iar pe praguri se regăsește inscripția Ultimate Edition. De asemenea, logo-ul SV Bespoke se regăsește pe montanții centrali.

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition

Modelul Range Rover Sport SVR Ultimate Edition folosește motorul V8 de 5.0 litri ce dezvoltă 575 CP și un cuplu maxim de 700 Nm. SUV-ul poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4.5 secunde, iar viteza maximă este de 283 km/oră. Prețul pentru noul model Range Rover Sport SVR Ultimate Edition pornește de la 123.900 lire sterline în Marea Britanie.

Via Land Rover

Adaugati comentariu