Range Rover Velar facelift: update tehnic pentru SUV-ul premium britanic

Range Rover Velar facelift

Range Rover a operat un update tehnic însoțit de un mic facelift optic pentru SUV-ul premium Velar. Modelul PHEV primește o baterie mai mare.

Range Rover Velar facelift se remarcă printr-o serie de modificări aduse părții frontale, unde cele mai evidente modificări sunt la nivelul blocurilor optice. Acestea folosesc tehnologia LED Pixel și au o semnătură luminoasă nouă. Grila frontală a fost redesenată. În partea din spate, stopurile LED au un design nou, iar spoilerul spate are un design modificat.

Range Rover Velar facelift

Range Rover Velar facelift

Pentru pasageri, Range Rover și-a echipat modelul Velar facelift cu un sistem multimedia nou. Numit Pivi Pro, noul sistem folosește un ecran tactil central de 11.4 inchi și o interfață grafică simplificată. Noul sistem este compatibil cu Apple CarPlay și  Android Auto, putând primi inclusiv actualizări de soft over-the-air.

La modelul Velar facelift se poate opta pentru un interior fără tapițerie din piele. Clienții pot alege materiale textile din lână și fibre speciale, ecologice. Se pot alege dintre trei culori noi pentru habitaclu: Cloud, Raven Blue sau Deep Garnet. De asemenea, Land Rover oferă și două nuanțe noi pentru exterior: albastru metalic Varesine sau gri metalic Premium Zadar.

Range Rover Velar facelift

În ceea ce privește partea tehnică, Velar este oferit cu șase motorizări diferite, dintre care o versiune plug-in hybrid, trei motorizări pe benzină (două fiind electrificate cu sistem mild hybrid) și două propulsoare diesel mild-hybrid. Toate motorizările sunt asociate cu o transmisie automată cu opt trepte și tracțiune integrală.

Pe lista modificărilor, Range Rover și-a echipat modelul Velar Plug-in Hybrid cu o baterie nouă de 19.2 kWh, ce promite o creștere cu 21% a autonomiei electrice: 64 kilometri măsurați în regim WLTP. Vechiul model folosea o baterie de 13.6 kWh. Sistemul PHEV oferă o putere totală de 404 CP și un cuplu de 640 Nm.

Range Rover Velar facelift

Gama de motorizări mai include propulsoarele pe benzină de 2.0 litri cu 250 CP, 3.0 litri (MHEV) cu 340 CP, și 3.0 litri (MHEV) de 400 CP. Cei care preferă motorina, pot alege dintre cele două propulsoare turbodiesel de 2.0 litri (MHEV) cu 204 CP sau 3.0 litri (MHEV) de 300 CP.

Test Drive Range Rover Velar

Via Land Rover

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top