Range Rover Velar în luptă cu BMW X6 M?

Range Rover Velar a intrat în atenția Diviziei Special Vehicle Operation (SVO), responsabilă de dezvoltarea modelelor super-performante ale celor de la Land Rover. Există și o dovadă, fotografiile surprinse în West Midlands, foarte aproape de sediul mărcii, și publicate astăzi de către Autocar.

Velar

Jurnaliștii englezi ne oferă și informații suplimentare. Astfel, modelul Velar VXR va ajunge pe stradă în octombrie, astfel că este foarte probabil să fie prezentat la Geneva, în martie. Tot ei spun că această versiune va beneficia de propulsorul V8 de 5 litri care ar urma să livreze 550 CP (cu 170 CP mai mulți decât cea mai performantă versiune de serie, cea dotată cu motorul V6 pe benzină) și 680 Nm și va sprinta de la 0 la 100 km/h în 4,2 secunde.

Cei de la SVO urmează să schimbe lucrurile și în ceea ce privește greutatea, set-up-ul și vor da modelului care va intra în competiție cu BMW X6 M un look mai agresiv. Mașina a fost testată deja și la Nurburgring, după cum puteți observa în imaginile de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=1irgtJx6KS0

Adaugati comentariu