Range Rover Velar primește noi motoare și sisteme de asistență

Range Rover Velar

Land Rover a anunțat o serie de noutăți în contul modelului său Velar, căruia îi aduce un motor nou și cea mai recentă tehnologie în materie de siguranță.

O unitate V6 de 3.0 litri pe motorină și pe benzină este disponibilă acum în gama Range Rover Velar. Toate motoarele au filtru de particule pentru valori reduse ale emisiilor.

Velar vine acum în două versiuni de putere: D275 cu 275 CP și un cuplu de 625 Nm, oferiți de motorul diesel de 3.0 litri și P340, și versiunea cu 340 PS și 450 Nm puși la dispoziție de un motor V6 pe benzină, de 3.0 litri. Clienții pot alege acum și un rezervor mai mare pentru modelele pe benzină, de la 63 la 82 de litri.

Range Rover Velar

Test drive Range Rover Velar – noul star

Pentru modelul 2019, sunt disponibile și diverse metode de personalizare. Lista include și scaunele cu tapițerie premium Kvadrat, disponibile la mai multe linii de echipare.

SUV-ul de clasă medie primește și Cruise Control adaptiv cu Steering Assist, activ între 0 la 180 km/h. Sistemul poziționează mașina în centrul benzii de circulație și menține distanța față de vehiculul aflat în față.

Este disponibilă acum și funcția Stop & Go, care îi permite lui Velar să urmeze mașina din față pornind și oprind, atunci când șoferul acționează sistemul lovind ușor pedala de accelerație.

Range Rover Velar

High-Speed Emergency Braking, care are la bază un radar și funcționează între 10 și 160 km/h, permite detectarea pericolului de coliziune și poate identifica un impact iminent, alertându-l pe cel aflat la volan și aplicând frânarea de urgență dacă acesta nu reacționează rapid.

O cameră pentru marșarier, aistent la parcare în față și în spate, sistem de monitorizare a stării șoferului sunt acum oferite în echiparea standard.

Adaptive Dynamics este o funcție disponibilă în cadrul familiei Velar. Aceasta monitorizează mișcarea roților de 500 de ori pe secundă și mișcările caroseriei de 100 de ori pe secundă, variind forțele de amortizare și asigurând o suspensie adaptată la condițiile de drum, oferind, în același timp, confort și manevrabilitate. Aceasta are și o setare specială pentru rularea în off-road.

În România, prețul lui Range Rover Velar pornește de la 59.381 de euro.

Adaugati comentariu