Soft de navigație iGO amigo – Rapid, uşor şi fix la destinaţie

Unul dintre cele mai noi soft-uri de navigaţie, iGO amigo, a fost lansat în România sub sloganul „Rapid, uşor şi fix la destinaţie”. Acest sistem are o interfaţă prietenoasă cu utilizatorul, care gestionează un soft de navigaţie avansat şi complex.

Meniul său este intuitiv, iar accesul la cele mai importante funcţii se face rapid. Rapiditatea mărită în calcularea rutelor şi identificarea destinaţiilor alese este asigurată de procesorul Centrality Atlas III de 400 MHz, integrat pe toate sistemele Navon.

Dezvoltat de compania NavNGo, iGo amigo se bazează pe platforma tehnică a lui iGO8, un soft apreciat pentru performanţele sale. Acesta înglobează precizia şi viteza lui iGO8, dar aduce funcţii îmbunătăţite pentru căutarea adreselor şi punctelor de interes, măreşte confortul navigării prin meniuri şi simplifică mult operaţiunile ce trebuie efectuate de către utilizator.

„iGO amigo este soluţia ideală pentru majoritatea utilizatorilor de PND, deoarece deţine funcţiile cele mai importante unite într-o structură simplă şi uşor de folosit.

El se adreseză atât celor care nu au mai folosit până acum un GPS, cât şi utilizatorilor care cunosc bine produsele de gen, dar doresc un sistem cu mult mai performant”, a declarat Beatrice Constantinescu, Brand Manager Navon. Softul se găseşte în România pe dispozitivele PND Navon N470 Europa Full.

Acestea oferă hărţi detaliate pentru 43 de ţări din Europa, inclusiv pentru România, au un design slim şi ecran lat de 4.3 inch. Aplicaţiile sunt inovative, iar durata de funcţionare a bateriei este de până la 5 ore.

Preţul pentru N470 Europa Full este de 835 lei, în toate magazinele Falcon Electronics din ţară. Cu o echipă de peste 250 profesionişti, compania NavNGo Kft a fost înfiinţată în 2004 şi este astăzi lider în industria soluţiilor software de navigaţie din Ungaria, dar şi un important furnizor mondial în domeniul jocurilor şi dispozitivelor mobile.

În 2005, NavNGo a lansat iGO MyWay, care a devenit rapid softul de navigaţie numărul 1 în topul preferinţelor utilizatorilor maghiari. În 2008, compania a lansat iGO8, vândut împreună cu hărţi pentru 43 ţări din Europa şi cu funcţii mult mai prietenoase.

Cea mai nouă soluţie de navigaţie semnată NavNGo este softul iGO amigo, produs premium, ce aduce uşurinţă în utilizare, funcţii smart şi o structură optimizată a meniului, fiind destinat utilizatorilor de zi cu zi ai GPS-urilor.

Adaugati comentariu