Rapoarte de TOP: 5 afaceri dacă doriți să cumpărați un dezastru în loc de o mașină

Dacă în loc de o mașină de vis doriți să cumpărați o durere de cap care v-ar mânca banii, nervii și, eventual, vă va pune în pericol viața, vânzătorii vă pot oferi opțiuni cu adevărat interesante.

Defecțiuni cu pierderi care se ridică la zeci de mii, hodometru schimbat cu sute de mii de kilometri, chiar mașini furate – în fiecare zi utilizatorii carVertical descoperă astfel de informații atunci când verifică istoricul mașinilor uzate prin rapoartele carVertical. De exemplu, mai mult de jumătate din rapoartele vândute au remarcat deteriorarea caroseriei.

Poate că este chiar mai bine să nu estimați sumele dramatice pe care cumpărătorii le plătesc din plin din cauza fraudei la hodometru, considerând că achiziționează un vehicul bine menținut, cu kilometraj redus. Să nu mai vorbim de mașini care s-au transformat în resturi în timpul accidentelor, dar mai târziu au fost înviate de “aurarii” garajelor și apoi au fost oferite pieței “fără cea mai mică zgârietură”. Aceste phoenix-uri cu roți se pot destrăma în orice moment, și nu numai că vă aduc pierderi, ci, eventual, vă pot lua viețile celor dragi sau a dvs. înșivă.

Niciun cumpărător de mașini folosite nu este protejat de vânzătorii lipsiți de scrupule. Cu toate acestea, puteți avea grijă de voi înșivă. Una dintre modalitățile de a face acest lucru este de a cumpăra rapoartele autoturismelor care oferă consumatorilor o “biografie” a unei mașini care a fost colectată din surse de încredere din întreaga lume.

Am selectat câteva rapoarte pe care oameni reali le-au primit și au verificat mașinile. După primirea acestor informații, cel mai probabil veți refuza să cumpărați vehiculul, chiar dacă aceasta a fost mașina visurilor voastre.

Cum au dispărut 430.000 km

Cine nu și-ar dori să-și îmbunătățească viața și să se răsfețe cu un Mercedes-Benz de clasa E? Doar imaginați-vă cum navigați pe drum ca pe o navă de croazieră în Marea Mediterană …

“Nu ați experimentat confort dacă nu ați condus Mercedes”, spune vecinul tău așezându-se într-un scaun din piele moale al E-220 lui de 12 ani.

Apoi se îndepărtează lent și se îndreaptă imediat din curte. Între timp, stați îngândurați și vă spuneți: “Am nevoie și eu de unul. Poate un pic mai nou. Poate nu negru, dar argintiu.”

Seara, navigați în anunțuri și – voilà! -Benz E 220 CDI, fabricat în 2010, kilometrajul este de numai 270,000 km. Pare ca este o afacere perfectă. Ia-l și devino căpitanul unui vas al asfaltului! Dar poate că merită verificată istoria sa înainte de asta, nu?

Chiar merită. Raportul carVertical arată că kilometrajul acestei frumuseți a fost redus de două ori și jumătate. În martie, kilometrajul a fost de 700.000 km în Suedia, dar când Mercedes a traversat Marea Baltică, kilometrajul a căzut în mod miraculos la 270.000 km. Se pare că mașina de taxi suedeză uzată a fost planificată să se renască în Lituania.

Raport

Vânzătorul este probabil dezamăgit, dar cumpărătorul de rapoarte se simte fericit de economisirea banilor și a nervilor.

Puteți vedea întregul raport original al acestui Mercedes-Benz E 220 CD aici

Ca un nou-născut

Dacă doriți să cumpărați mari probleme împreună cu o mașină mare, această Toyota Land Cruiser Prado este la dispoziția dumneavoastră.

Conform datelor carVertical, viața acestui SUV a început din nou în 2014, când sa mutat din Franța în Lituania. Se pare că de-a lungul drumului i-a fost redusă povara luptei sale de-a lungul vieții.

În Franța, mașina a condus aproape 360.000 km. Cu toate acestea, în timpul înregistrării în Lituania, kilometrajul sa topit de trei ori la 120.000 km. Desigur, prețul unei mașini a crescut de asemenea semnificativ.  Cineva trebuia să plătească prea mult, fiind convins că a găsit o afacere perfectă.

Raport

Apropo, acum este dificil să afirmi dacă un cumpărător știa motivul principal pentru care această frumusețe a fost adusă în Lituania. Cel mai probabil a fost o pagubă enormă în valoare de aproximativ 15.000 de euro.

Puteți vedea întregul raport original al Toyota Land Cruiser Prado aici

În locul unui sac de box

Există atât de multe zicale, dar toate spun același lucru: o imagine valorează cât o mie de cuvinte. Desigur, imaginile nu sunt întotdeauna plăcute. Dar cel puțin rămâneți recunoscători pentru portofelul sau viața salvată.

Prin urmare, chiar dacă un vânzător nu încearcă să ascundă faptul că mașina a fost într-un accident, merită întotdeauna să vedeți fotografii. Un lucru este să auzi “deteriorat” și absolut altul este să vezi cât de rău a fost distrusă.

Acest raport BMW i8 Coupe ilustrează perfect modul în care visele devin spulberate.

Raport

Puteți vedea întregul raport original al acestui BMW i8 Coupe aici

Chiar știe povestiri înfiorătoare

Pentru gurmanzi adevărați, fraudarea kilometrajului sunt ca ouăle Benedict. Nu veți găsi mâncarea în fiecare bistro, dar este destul de răspândită și rareori lasă o impresie.

Chiar și un accident grav cu daune de zeci de mii poate să nu satisfacă iubitorii de extreme. Furtul este întotdeauna mai palpitant.

Prin urmare, dacă doriți să adăugați o expoziție unică în colecția dvs., vă recomandăm acest BMW Seria 3 Sedan – LCI, care a fost lansat odată în Italia, iar în 2018 a nimerit în Germania. Adevărata capodoperă a unui artist. Solicitanții de revendicări plătesc costuri de reparare până la 20.000 EUR.

Puteți vedea aici raportul original original al acestui BMW Seria 3 Sedan – LCI aici

Un foarfece magic pentru kilometraj

Cu atât mai interesantă este “biografia” mașinii, cu atât mai mult din istoricul ei vor citi utilizatorii. Acest raport Skoda este plin de fotografii, oferă o listă completă de echipamente și diagnostice al celui mai slab punct al modelului – o pompă de apă.

Cu toate acestea, nu este o afacere mare. Cele mai multe rapoarte carVertical conțin astfel de date. Dar această Octavia are secrete mult mai interesante.

Fotografiile de arhivă vă pot da impresia că în august 2018, când mașina a fost vândută în Polonia, iar în octombrie 2018, când era din nou în vânzare în România, condiția sa era aceeași. În nici un caz. Între timp, cineva, cel mai probabil un reseller,  taie o treime din kilometrajul de 250.000 km.

În plus, această mireasă cehă a fost sărutată de cel puțin trei ori pe drumurile romantice din Polonia. Una dintre reparații ar putea costa până la 10.000 de euro. Suma totală a daunelor poate ajunge până la 16.000 EUR.

Puteți vedea întregul raport original al acestei Skoda Octavia III aici

Acestea sunt doar câteva exemple ale rapoartelor pe care oamenii le cumpără în fiecare zi. Întrebați-vă singur: doriți să obțineți o mașină cu o astfel de istorie? Dacă nu, merită să verificați istoricul aici. Probabil va costa aproximativ 0,1% din prețul unei mașini, dar vă poate economisi mii sau chiar viața.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top