Raportul de defecte DEKRA 2011: câștigător – Opel Insignia

Opel Insignia este maşina cu cele mai puţine defecte, conform rezultatelor raportului DEKRA 2011. Cu un indice de 96,1% de Insignii fără defect, nava amiral de la Opel a reuşit cele mai bune rezultate dintre toate maşinile testate.

Este al doilea an consecutiv când un automobil Opel a primit acest titlu, după victoria Corsa în acceaşi categorie, “Best Individual Ranking” în 2010. DEKRA îşi generează rapoartele anuale de defect prin derularea de evaluari precise în opt clase de vehicule şi trei segmente de kilometri. Raportul de defect se bazează pe 15 milioane de inspecţii realizate pe 230 de modele diferite.

“Acest rezultat fantastic este încă o dovadă a calităţii nu doar în privinţa Insignia, ci a întregului portofoliu,” a spus Alain Visser, Opel/Vauxhall Vice Presedinte Marketing, Vânzări & Aftersales la primirea premiului în Rüsselsheim.

Wolfgang Linsenmaier, Director Executiv la DEKRA Automobile GmbH, a adăugat: “Sunt încântat să fiu în situaţia să felicit Opel pentru îndeplinirea celui mai bun scor individual în evaluarea generală timp de doi ani la rând! La 96,1% fără greşeală, Opel Insignia a reuşit cele mai bune rezultate dintre toate clasele de vehicule.”

De la lansarea sa, în 2008, Insignia, “Car of the Year 2009”, a primit peste 40 de titluri internaţionale pentru designul său atractiv şi tehnologia inovatoare.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top