Răsturnări spectaculoase de situație în Cupa CTPark

Răsturnări spectaculoase de situație în Cupa CTPark, etapa a patra din Campionatul Național de Îndemanare Auto și Campionatul Național de Super Slalom.

Ca și în anii trecuți, Cupa CTPark rămâne un eveniment de referință în evoluția celor două întreceri automobilistice, Campionatul Național de Îndemanare Auto (CNIA) și Campionatul Național de Super Slalom (CNSS).

Pe o vreme caniculară, piloții celor două campionate au dat un nou test al măiestriei în arta pilotajului, pe un traseu greu, tehnic, cu multe răsturnări spectaculoase de situație în ierarhia clasamentelor pe grupe, clase, open și echipe.

Răsturnări spectaculoase de situație în Cupa CTPark

Cea mai disputată luptă în clasamentul Open la CNSS a avut loc între Vlad Soare, Șerban Dorin, Alexandru Ionescu, Mihai Șurubariu și Filip Mateescu (un junior foarte talentat de numai 15 ani), toți fiind la o distanță de sub o secundă.

Deși învingător se anunța Dorin Șerban, cu timpul de 00:42:34, Vlad Soare a avut o revenire spectaculoasă în ultima manșă la grupa M, cu un timp bombă de 00:41:95, care l-a propulsat pe prima poziție.

Clasamentul open: locul 1: Vlad Soare (00:41:95), 2: Dorin Șerban (00:42:34), 3: Alexandru Ionescu (00:42:39)

O nouă etapă de succes – Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea 2021

Câștigătorii pe grupe ai CNSS: A1: Răzvan Keszek, A2: Mihai Costescu, A3: Alexandru Ionescu, A4: Mihai Șurubariu, A5: Vlad Soare, Juniori 1 (14-16 ani): Filip Mateescu, Juniori 2 (16-18 ani): Radu Tamaș, Electrice 1: Horia Gheorghe, Modificate: Vlad Soare, Femina: Monica Andra Popescu.

Echipe: locul 1: AMI RACING, locul 2: MOTOR SPORT CLUB BRAILA, locul 3: JUNIOR MOTORSPORT CNSS

George-Traian Oancea câștigă locul 1

În clasamentul open al CNIA, George-Traian Oancea câștigă locul 1, cu timpul de 00:50:06, urmat la mai puțin de o secundă, de fratele lui, Cristian-Ioan Oancea, cu timpul de 00:50:81, și pe locul 3 de Răzvan Despa, cu 00:51:40. Toți trei și-au consolidat astfel poziția în aceeași ordine și în clasamentul open anual.

Câștigătorii pe grupe ai CNIA:

D1: Daniel Lucian-Neagu, D2: Cristian-Ioan Oancea, D3: George-Traian Oancea, Juniori 1 (8-11 ani): Bogdan Sălcudean, Juniori 2 (11-14 ani): Teodor-Matei Morăruș, Sprint: George-Traian Oancea, Femina: Ramona Maxim.

Echipe: locul 1: GCO MOTORSPORT, locul 2: JUNIOR MOTORSPORT CNIA.

La Cupa CTPark, au fost câte 150 de starturi în fiecare manșă

Nivelul prestației juniorilor a crescut semnificativ de la o etapă la alta. Totodată, nivelul general al evoluțiilor la CNIA (care se adresează piloților debutanți) și la CNSS (care se adresează piloților experimentați) este într-un progress continuu, de apreciat fiind și consecvența participării, fiecare etapă având peste 140 de starturi.

La Cupa CTPark, au fost câte 150 de starturi în fiecare manșă: antrenamente, concurs 1 și concurs 2. Deși în total au avut loc 450 de starturi, programul a fost respectat la minut, atât datorită echipelor de arbitri din Câmpulung și Buzău, cât și cronometrării impecabile realizate de Onest Timing.

 Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe: www.gtautoclub.ro

Clasamentul CNIA dupa 4 etape:

  Clasamentul CNSS dupa 4 etape:

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top