RATB: Linie specială de autobuz pentru sărbători

RATB a lansat o nouă linie de autobuz, închinată sărbătorilor de iarnă. Călătorii vor putea asculta povești de Crăciun și vor asista la demonstrații artistice ad-hoc.

„Pentru ca atmosfera de sarbatoare din oras sa se regaseasca si in autobuzele de pe linia speciala 361, actori costumati in personaje indragite de copii vor spune cele mai frumoase povesti, zilnic, intre orele 11:00 – 14:00 si 17:00 – 20:00. Cinci povesti diferite, in cinci autobuze asteapta sa fie descoperite in perioada 28 noiembrie – 31 decembrie”, a anuntat Regia Autonoma de Transport Bucuresti.

Autobuzele dedicate sărbătorilor de iarnă vor efectua opriri în stațiile traseului Bucharest City Tour și vor circula începând cu ora 10:00 și își vor încheia programul la ora 21:00, în fiecare zi, până pe 31 decembrie.

Traseul noii linii 361 se întinde între centru și zona de nord a Capitalei: Bd. I.C. Bratianu, Piata Universitatii, Piata Romana, Piata Victoriei, Bd. Aviatorilor, Piata Charles de Gaulle, Bd. Constantin Prezan, Sos. Kiseleff, Piata Presei, Sos. Bucuresti-Ploiesti, parcarea Complexului Comercial Baneasa, cu intoarcere pe Sos. Bucuresti-Ploiesti, Piata Presei, Sos. Kiseleff, Calea Victoriei, Splaiul Independentei, Piata Unirii.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top