RATB prelungeşte programul pentru meciul din seara asta

Programul RATB este prelungit în această seară pentru meciul dintre FCSB și Hapoel Beer Sheva, în grupa G din Europa League, care va avea loc în seara aceasta pe Arena Naţională, ca urmare a cererii  celor de la  FCSB către RATB pentru a prelungi programul mijloacelor de transport care circulă în zona Arenei Naționale.

Astfel, liniile 1, 10, 40, 46, 55, 56, 86 şi 104 vor avea program prelungit până ce spectatorii vor pleca de pe Arena Naţională. De asemenea, 450 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică pentru ca meciul să decurgă fără probleme.

Cu o zi înaintea meciului se vânduseră 21.000 de bilete, iar cei de la FCSB așteaptă în jur de 30.000 de fani pe stadion. La partidă vor asista și în jur de 3.000 de suporteri israelieni. Oficialii FCSB au anunțat și faptul că porțile stadionului se vor deschide la ora 19:30, iar casele de bilete vor fi deschise până la ora de start a meciului.

FCSB va juca în această seară, începând cu ora 22:05, contra celor de la Hapoel Be’er Sheva, în grupa G din Europa League.

surse DigiSport.ro. ZF

Sursa foto dcnews.ro

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top