Recall pentru Ford EcoSport, în urma unei gafe incredibile

Ford face o rechemare în service a modelelor EcoSport, la scurt timp după ce versiunea facelift a ajuns în showroom-urile din America. Recall-ul afectează 273 de unități din Statele Unite, care au fost asamblate la Chennai, în India, în perioada 27 octombrie 2017 – 6 martie 2018.

Aceste vehicule au primit capace greșite la rezervoarele de lichid de frână. În loc să le monteze pe cele rezervate pentru America, cei de la uzina din India le-au ales pe cele dedicate pieței europene. Rechemarea de service are loc pentru că acele capace nu sunt conforme cu standardele de siguranță din Statele Unite.

https://www.autoexpert.ro/15-400-euro-cu-tva-costa-cel-mai-ieftin-ford-ecosport/

Compania Ford spune că nu au existat accidente sau răniri de persoane în legătură cu această problemă, dar încă nu i-a anunțat încă pe proprietarii crossover-elor când li se va remedia neregula.

Nu numai EcoSport se întoarce în service. Americanii au probleme și cu pick-up-urile F-650 și F-750, construite la Ohio în perioada 28 martie – 17 aprilie 2018. Vehiculele sunt supuse riscului din cauza unui cablu al frânei de mână, care nu are forța să susțină mașina pe loc. În cazuri extreme, susține constructorul, s-ar putea ajunge la plecarea vehiculului de pe loc, explică reprezentanții Ford, crescând astfel pericolul de accidente și răniri.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top