Rechemare service Dacia: 1.600 de Logan și Sandero afectate

Cea mai noua campanie de rechemare service Dacia vizeaza peste 1.600 de masini Logan și Sandero, așteptate pentru remedierea gratuita a frânelor și airbagurilor.

Din totalul de 1.600 de automobile, 724 de exemplare Logan II sunt afectate de probleme referitoare la funcționalitatea airbagului sofer: “Dacia a identificat posibilitatea ca un lot izolat de airbag-uri a caror functionalitate ar putea fi afectata in cazul unui impact,” se arată în comunicatul oficial.

Înlocuirea propriu-zisa a airbagului defect va presupune verificarea seriei de fabricatie a airbag-ului sofer, durata operatiunii fiind estimata la circa 50 minute. Anuntul oficial nu detaliaza problema exacta a airbag-urilor.

O a doua campanie de recall vizeaza modelele Dacia Logan II, Sandero II și Renault Clio IV. Acestea sunt asteptate in service pentru remedierea unor probleme aparute la instalatia de franare: “Renault a identificat o posibila perturbare a sistemului de franare, din cauza etrierului de frana din partea dreapta-fata. In situatia unei franari de urgenta eficacitatea sistemului de franare ar putea fi diminuata”.

Potrivit Renault Romania, aceasta a doua campanie de rechemare in service acopera 754 de unitati Logan II si Sandero II, respectiv 153 exemplare Clio IV. Toate operațiunile de remediere ale problemelor la care se refera cele doua campanii sunt 100% gratuite.

Adaugati comentariu