Record de participare în CNVC Dunlop 2012

Pe traseul de la Voina, pentru prima dată în calendarul competiţional al CNVC Dunlop, se vor desfăşura în acest week-end, la Câmpulung Muscel, etapele a XI-a şi a XII-a ale actualului sezon de coastă.

Programate în calendarul competiţional FRAS ca etapele a XI-a şi a XII-a ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2012, tradiţionalele etape de la Câmpulung Muscel vor avea anul acesta un traseu nou şi o abordare diferită, sub organizarea clubului sportiv Brothers Motor Sport Câmpulung.

Salutat de piloţii de viteză în coastă din România pentru noutatea sa, traseul de la Voina are o lungime de numai 3 kilometri, dar o dificultate tehnică sporită. Cu startul pe drumul judeţean 734, la kilometrul 9 şi 300 de metri, şi cu sosirea pe acelaşi sector de drum judeţean, la kilometrul 12 şi 300 de metri, traseul de la Voina are o pantă medie de 8,5% şi o diferenţă de altitudine de 150 metri, diferenţa de altitudine urmând să fie escaladată în trombă de la 812 metri altitudine la nu mai puţin de 962 de metri altitudine.

Noutatea traseului, dificultatea lui şi urcuşul rapid în doar 3 kilometri, fac din traseul de la Voina, noua atracţie din CNVC Dunlop 2012. Numărul record de participanţi anunţaţi la start, 80 cu doar 2 zile înainte de startul oficial al etapelor, sunt o dovadă în plus pentru aceasta.

Etapele a XI-a şi a XII-a ale CNVC Dunlop 2012 vor fi reunite în Trofeul Câmpulung Muscel şi vor conta ca a cincea dublă a sezonului intern de viteză în coastă. Următoarele două etape ale CNVC Dunlop 2012 se vor desfăşura în perioada 21-23 septembrie pe traseul de la Păltiniş, revenit după o lungă absenţă în campionatul intern de profil.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina de Facebook Dunlop Racing Info România sau pagina de web a FRAS, www.fras.ro.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top