Record marcat printr-o ediție specială MX-5

Mazda a dezvăluit detaliile unei ediții speciale pentru modelul emblematic MX-5, cu ajutorul căreia dorește să sărbătorească vânzările record ale micuțului roadster, devenit cel mai popular model de acest tip din istorie.

Vânzările totale pentru Mazda MX-5 au atins pragul de 900.000 de unități, dintre care doar în Marea Britanie s-au vândut 100.000. Pentru a sărbători cum se cuvine momentul, Mazda a lansat o ediție specială, botezată Kendo, ale cărei vânzări vor debuta pe piața din regat, la data de 1 martie.

Având la bază versiunile roadster și roadster coupe ale lui MX-5, ediția Kendo (care s-ar traduce prin “calea sabiei”) aduce dotări precum tapițerie din piele, scaune încălzite, jante din aliaj pe 17 inch, ornamente din aluminiu la interior și mai multe plăcuțe care marchează că este vorba de un MX-5 aparte. La toate acestea se adaugă finisaje gri sau negre la interior, sistem audio Bose, Bluetooth și cruise control.

Prețurile pentru ediția Kendo în Marea Britanie, vor fi de 19.255 lire sterline pentru versiunea soft-top de 1,8 litri și 124 CP, iar pentru versiunea roadster coupe de 2 litri și 158 CP – 22.320 lire.

Sursa:
www.autocar.co.uk
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/255575/

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top