Red Bull Racing Show Run: programul evenimentului de la București din 10 septembrie

Un monopost Red Bull RB7 de Formula 1 va face spectacol în Piața Constituției la București, sâmbătă 10 septembrie. Dar mai sunt și alte lucruri de văzut la Red Bull Racing Show Run.

Oracle Red Bull Racing este pregătită pentru un spectacol unic în Piața Constituției din București, sâmbătă, 10 septembrie, începând cu ora 14:00. Evenimentul Red Bull Racing Show Run aduce un adevărat festival al motorsportului în centrul capitalei, acolo unde un monopost RB7 al Oracle Red Bull Racing va fi atracția principală.

Red Bull Racing Show București – 10 septembrie 2022

Intrarea este liberă la eveniment, oricine putând vedea monopostul de Formula 1 de aproape.

Monopostul Oracle Red Bull Racing RB7 a fost pilotat de Sebastian Vettel și Mark Webber în sezonul din 2011 al Campionatului Mondial de Formula 1 și i-a adus echipei titlul mondial atât la constructori, cât și la piloți – prin Vettel. RB7 este considerat unul dintre cele mai dominante și impresionante din istoria competiției, obținând 12 victorii și 18 pole position-uri din 19 curse. Motorul Renault al monopostului dezvoltă 750 de cai putere, ajungând până la 18.000 de turații pe minut.

În timp ce Max Verstappen și Sergio Perez concurează în Marele Premiu al Italiei, de la Monza, RB7 va reprezenta atracția principală de la Red Bull Racing Show Run Bucharest. Monopostul va fi pilotat într-o demonstrație vizuală și auditivă de Patrick Friesacher, fost pilot de Formula 1 și primul junior Red Bull. Atât Max Verstappen, cât și Sergio Perez, i-au invitat pe români să ia parte la evenimentul din București, prin mesaje video.

Vor mai fi prezente la show mașini de drift pilotate de Red Bull Driftbrothers și o motocicletă de stunt riding mânuită de proaspătul deținător de record mondial, Arūnas Gibieža.

Program

Accesul publicului se face începând cu ora 14.00, când porțile se deschid dinspre străzile: Calea 13 Septembrie, Bulevardul Unirii și Bulevardul Națiunile Unite. Publicul poate lua parte la activități strâns legate de motorsport, precum schimbatul de pneuri în Pit Stop Challenge, sau testarea abilităților de memorie, concentrare și reflexe necesare unui pilot cu ajutorul Red Bull Tryouts.

Accesul publicului pe Bulevardul Libertății va fi oprit în întregime la ora 16:45, pentru ca show-ul să înceapă la ora 17:00. Atunci, în Piața Constituției va intra în lumina reflectoarelor campionul național de raliuri al României, Simone Tempestini. Acesta va face o demonstrație la bordul mașinii sale de raliuri, în timp ce componenții echipei UPB Drive Formula Student a Universității Politehnica București și mașinile Hot Rod vor anima începutul evenimentului.

Monopostul RB7 pilotat de Patrick Friesacher, mașinile de drift ale Red Bull Driftbrothers și demonstrația de stunt riding a lui Arūnas Gibieža vor întreține spectacolul în mai multe reprize, începând cu ora 17:30. Punctul culminant al Red Bull Racing Show Run va avea loc la ora 19:45, când toți protagoniștii vor lua cu asalt Bulevardul Libertății pentru o ultimă reprezentație. Programul complet poate fi consultat pe siteul redbull.com

Restricții de circulație

–        În perioada 7-9 septembrie, în intervalele orare 22:00 – 06:00 banda 1 de pe Bd. Libertății, sensul de mers dinspre Bd. Națiunile Unite către Calea 13 Septembrie.

–        9 septembrie, ora 23:00 – 11 septembrie, ora 23:00: Bd. Unirii, tronsonul cuprins între Bd. I.C Brătianu și Piața Constituției (inclusiv alveolele aferente); Bd. Libertății, tronsonul cuprins între Splaiul Independenței și Calea 13 Septembrie; Bd. Națiunile Unite, segmentul de drum cuprins între Piața Națiunile Unite (Clădirile Gemenii Sitraco) și până la Strada Izvor.

Via Red Bull

Adaugati comentariu