Red Bull Soapbox Race: Cursa nebună revine pe 3 septembrie

Red Bull Soapbox Race sau cursa nebunilor revine pe 3 septembrie, la Cluj-Napoca. La linia de start se vor alinia anul acesta 15 echipe din București.

În goana pe patru sau (de ce nu?) chiar mai puține roți s-au înscris nume sonore, extrem de inspirate, precum Dracula la la la …, Tigrul Urban, Swat Car, The Builder, Nașa Spațială, Migutzu’ no 1, Kinetic Sinergie, Ghilotina cu surprize, Sugar Rush, Vivo Burger, Barba F1, Bolidul Webstyler, Gospodinele, Roata norocului și Ailuropodinae.

Conduse de șoferi amatori, vehiculele artizanale nemotorizate funcționează pe bază de curaj, gravitație și un pic de Red Bull. De fapt, cele mai importante unelte din cutia lor sunt creativitatea și bucuria competiției. Și bineînțeles, setea de viteză.

redbull

Acest eveniment unic de racing nemotorizat e o provocare și pentru șoferii experimentați, și pentru amatorii care sunt în stare să deseneze și să construiască niște grozăvenii cu roți și să concureze contratimp într-o cursă la vale, căci acolo e finișul.

Desrisă drept un bal mascat al curselor auto, Red Bull Soapbox Race va avea loc pe 3 Septembrie, în Parcul Colina din Cluj-Napoca, începând cu ora 11,00.

Adaugati comentariu