Redacţia AutoExpert, la volanul noului Citroen C4

Citroen

Redacţia AutoExpert, la volanul noului Citroen C4, s-a alăturat membrilor clubC4.ro participând la întâlnirea săptămânală din Bucureşti.

ClubC4.ro este locul unde posesorii și fanii Citroen, cu preponderenţă ai modelului C4, își dau întâlnire. Aceste întâlniri au loc 24 de ore din 24, pe platforma online, dar și fizic, în fiecare joi sau în cadrul întâlnirilor naţionale și regionale. Echipa AutoExpert aflată la volanul noului C4 2.0 HDi de 150 CP le-a făcut o scurtă vizită, joi la ora 21, în locaţia Casa Poporului.

Am găsit mai bine de zece modele C4 și membrii activi dincolo de nick name-urile de pe forum. Noul C4 a primit atenţia cuvenită, noi răspunzând conștiincios la întrebările care ne-au fost adresate și savurând împreună spiritul franţuzesc. Ajunși din nou pe clubc4.ro ne-a plăcut topicul deschis în urma drive testului cu noul C4 și, cu acordul lor, dăm citire: Bytzak după ce a condus noul C4

La capitolul interior au lucrat și au încercat să îi confere un aspect business.

Citroen

La exterior s-a renunţat la aripile de pe faţă din plastic și au pus tablă. Au reorganizat spaţiul motor pentru a lucra mai ușor. Indiferent de ce cutie de viteze și motorizare alegi, se va observa că mașina a fost configurată pentru confort. Mașina se comportă bine pe șosea, pe curbe, indiferent că mergi cu 30 sau 150 km la oră. În mare este o mașină bună, dar tot nu are efectul pe care l-a avut C4 I coupe.

Top: consumul real pentru 18 mașini din clasa mică!

Mugurel despre noul C4 diesel condus 1500 de km“ Am mai spus și o repet, noul C4 e cu doi pași înaintea celui vechi. Este muuult mai confortabil. Te îmbracă atunci când te afli la volan, zgomotește mai puţin, e impecabil insonorizată, are portbagajul mai mare, e finisată peste o nemţească din aceiași bani, te încântă cu câteva opţiuni pe care ţi le dă gratis și care la alţii nici măcar nu le poţi bifa.

Citroen – ClubC4.ro a apărut în februarie 2007 la iniţiativa lui Bogdan Ivănuș

Despre senzorul din oglindă, îl găsesc extrem de util și binevenit. Chiar îţi atrage atenţia secunda aia când îţi arunci privirea în oglindă.” ClubC4.ro a apărut în februarie 2007 la iniţiativa lui Bogdan Ivănuș. În momentul de faţă sunt înregistraţi peste 2.500 de utilizatori și este printre puţinele forumuri care pun accentul pe calitate și nu pe cantitate (oricare ar fi ea).

Citroen

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top