Renault 4, confirmat de producătorul francez ca vedetă a Paris Motor Show

Renault 4 show-car

Oficialii francezi au prezentat astăzi liniile show-car-ului Renault 4 confirmând prezența acestuia la Salonul Auto de la Paris începând cu 17 octombrie 2022.

„La treizeci de ani de la încheierea producției, Renault va profita de Mondial de l’Auto din 2022 de la Paris pentru a dezvălui o nouă versiune a Renault 4, model renumit și recunoscut la nivel internațional”, notează oficialii companiei franceze.

Echipa de designeri care lucrează sub conducerea lui Gilles Vidal, vicepreședinte Renault și șef al departamentului de design, a asigurat o tușă modernă acestui model care și-a pus amprenta pe piața auto europeană în anii 1960, ’70 și ’80. Astfel, francezii speră ca show-car-ul să rezoneze și cu tinerele generații.

Anterior, la începutul lunii septembrie, grupul francez Renault, din care face parte și Dacia, a anunțat că va avea șase premiere mondiale la ediția din acest an a Paris Motor Show.

Mărcile Renault, Dacia, Alpine și Mobilize vor fi prezente la expoziția de la Paris, purtând titulatura „Revolution is on”, cu „cel puțin o premieră mondială exclusivă” fiecare.

În cazul mărcii Renault, alături de Renault 4 vizitatorii vor putea descoperi primul Renault Kangoo E-Tech Electric destinat special familiilor, dar și un show-car sportiv prin care este celebrată aniversarea a 50 de ani a Renault 5. Deja cunoscute, electricul Megane E-Tech și hibridul Austral E-Tech, se vor afla și ele la stand.

Premiera Dacia este etapa finală a schimbării de identitate: inscripționarea modelelor cu noul logo, în timp ce brandul sport-premium Alpine, va dezvălui în premieră mondială un concept care întruchipează „o nouă etapă în transformarea mărcii”.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top