Renault 5 E-Tech este disponibil pentru comenzi în România

Renault 5 AutoExpert

Renault a dat startul comenzilor pentru modelul 5 E-Tech. Deocamdată sunt disponibile două echipări și o singură dimensiune a bateriei. Modelul este eligibil pentru programul Rabla Plus din 2024.

 

Începând cu 31 mai, s-au deschis comenzile pentru Renault 5 E-Tech cu bateria de 52 kWh în versiunile Techno și Iconic Cinq. Modelul va fi asamblat la fabrica din Douai într-un ciclu scurt de producție, folosind un ecosistem compact de furnizori situat pe o rază de 300 km de complexul ElectriCity.

 

Motorul electric are o putere de 150 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în sub 8 secunde. Autonomia electrică estimată în ciclu WLTP este de 410 km. Puterea maximă de încărcare pe DC este de 100 kW și se traduce într-un timp de așteptare de 30 de min pentru a încărca Renault 5 E-Tech de la 15 la 80 %. În plus, modelul vine și cu un încărcător bidirecțional AC de 11 kW (V2L – vehicle to load) ce oferă posibilitatea de a încărca alt dispozitic electric de la bateria mașinii.

 

Printre opțiunile standard de pe versiunile Techno și Iconic Cinq, se numără și pompă de căldură, jante Techno și Chrono de 18 inchi, cameră pentru marșarier, cruise control adaptiv și un instrumentar de bord digital de 10 inchi alături de sistemul multimedia OpenR Link cu Google incorporat.

Renault 5 AutoExpert

Clienții vor putea alege dintre cinci culori: Pop Yellow, Pop Green, Midnight Blue, Pearl White și Starry Black. Clienții vor putea configura modelul alegând dintr-o gamă largă de 104 accesorii. Pentru exterior, vor fi disponibile două versiuni de accesorii de personalizare pentru plafon și portierele din față, fiecare în două culori: NumbeR5 în roșu sau negru și Unlimited 5 în auriu și argintiu.

Renault 5 AutoExpert

Interiorul are o capacitate de depozitare de 19 litri, ușor de configurat și de personalizat cu accesorii printate 3D la fabrica Flins. De asemenea, schimbătorul de viteze e-pop va avea vârful personalizabil.

Renault 5 AutoExpert

Prețul de pornire pentru echiparea Techno este de 30.750 euro, iar pentru Iconiq Cinq este de 32.750 euro.

 

Din 2025 va fi disponibilă și o baterie de 40 kWh cu o autonomie urbană promisă de 300 km.

 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Fiat Topolino Castagna AutoExpert

Fiat Topolino modificat pentru sezonul estival

Carrozzeria Castagna prezintă interpretarea sa a modelului Fiat Topolino. Gioacchino Acampora a ales micuța mașină electrică pentru a crea o versiune specială

Scroll to Top