Renault a deschis un muzeu virtual cu modelele sale clasice

Renault a deschis un muzeu virtual online numit ”The Originals” unde vizitatorii pot admira și experimenta 21 de modele emblematice din istoria constructorului francez.

Alături de muzeul virtual, Renault și-a deschis și un magazin online de unde vizitatorii pot comanda machete sau obiecte de îmbrăcăminte personalizate de Renault.

Muzeu virtual Renault The Originals

Muzeul virtual prezintă 21 dintre modelele cele mai cunoscute din istoria mărcii într-o experiența nouă și inovatoare datorită procesului de fotogrametrie. Procesul de fotografiere 3D îmbunătățește experiența imersivă pentru vizitator care poate explora modelele clasice în detaliu. Fiecare automobil a fost scanat 3D într-un studio special.

Renault spune că muzeul virtual va ajunge la 50 de exponate la începutul anului viitor, iar până la finalul lui 2022, vizitatorii vor putea admira 80 de modele. Siteul muzeului poate fi accesat în șase limbi străine (franceză, engleză, germană, spaniolă, portugheză și italiană) la adresa theoriginals.renault.com/.

Alături de muzeu, magazinul online dispune de 400 de produse ce pot fi achiziționate de fanii mărcii franceze, de la machete auto, haine, jucării, accesorii, decorațiuni și multe altele. Magazinul online poate fi accesat la adresa theoriginals-store.renault.com/en/.

”Renault, un brand emblematic al culturii pop, avea nevoie de un muzeu demn de acest nume. Cu această galerie virtuală, le permitem vizitatorilor noștri să retrăiască istoria noastră, care este și a lor. Universul mărcii Renault se prezintă și în gama de produse The Originals disponibile în noul nostru e-shop”, subliniază Arnaud Belloni, Director Global de Marketing Renault.

Via Renault

Adaugati comentariu