Renault Arkana – primele informații și fotografii oficiale

Renault Arkana este mașina cu care francezii atacă SUV-urile de clasă mică. Versiunea de serie a fost prezentată în luna august, la Salonul Auto de la Moscova.

Renault susține că noul Arkana a fost construit pe baza unui concept ce inspiră “mister, atractivitate și spirit de pionierat”.

Mașina are la bază aceeași platformă CMF-B pe care este construită și cea de-a cincea generație Clio. Noul Renault Arkana va putea fi comandat și cu tracțiune integrală.

Renault Arkana

 

Noul Renault Arkana a primit o semnătură luminoasă nouă, cu faruri LED în forma literei C, asemănătoare cu ceea ce am văzut deja la fratele de platformă Clio. Oglinzile sunt mutate din portieră lângă geamurile din față, iar grila față a fost mărită pentru a da impresia de robustețe.

Renault Arkana
Renault Arkana

Până la momentul redactării acestui material Renault nu a oferit informații despre motorizările noului Arkana. Dar cu siguranță vom găsi în ofertă versiunea diesel 1.5 dCi și două opțiuni pe benzină, 0.9 și 1.2 TCe, cuplate la o transmisie manuală sau opțional, una automată EDC cu dublu ambreiaj.

Renault Arkana va fi produs în Rusia și va debuta comercial în prima parte a anului 2019 și va fi vândut la început doar pe această piață.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top