Rușii se bat pe sora Daciei Duster în versiune coupe. Cât costă?

Renault Arkana (6)

Rușii se bat pe sora Daciei Duster în versiune coupe. Primele 100 de unități construite au fost epuizate în trei ore din momentul prezentării oficiale. Ca și în cazul lui Duster, principalul atu pare să fie prețul. Cât costă Renault Arkana?

Renault a demarat vânzările SUV-ului coupe Arkana în Rusia, singura piață, la ora actuală, care primește noul model. Arkana a fost dezvăluit în luna mai și a devenit deja ultra-popular.

Renault Arkana (15)

Arkana poate fi comandat pentru 1.014.990 de ruble, ceea ce echivalează cu aproximativ 14.250 de euro. Este suma pentru care viitorul posesor de Arkana primește o versiune cu 114 cai putere, dezvoltați de un motor aspirat pe benzină, de 1.6 litri, cuplat la o transmisie manuală și cu tracțiune față.

Imaginile care șochează România! Dacia Duster ar putea arăta ca un OZN în viitor

În versiune standard, mașina primește faruri Pure Vision LED, jante din aliaj de 17 inci, sistem audio Radio Connect, geamuri electrice, aer condiționat și o coloană de direcție reglabilă pe adâncime și pe înălțime.

Renault Arkana (13)

Este disponibilă în gama Arkana și motorul turbo de 1,3 litri TCe 150, cu 150 de cai putere, cuplat la o transmisie CVT X-Tronic. Este motorul dezvoltat de Renault și Nissan în parteneriat cu Daimler, care a ajuns și sub capota SUV-ului Dacia Duster. Această versiune are un preț depornire de 17.270 de euro în versiune cu tracțiune față și, pentru 1.500 de euro în plus, poate fi comandată cu tracțiune integrală. În România, Duster TCe 150 și tracțiune integrală e mai ieftină: pornește de la 17.700 de euro, dar nu este disponibilă decât cu transmisie manuală cu 6 trepte.

Renault Arkana (3)

Trei linii de echipare sunt disponibile pentru Arkana: Life, Drive și Style, dar, clienții au putut comanda, imediat după lansare, Edition One, cu motorul TCe 150, transmisie CVT și tracțiune integrală, pentru 21.065 de euro.

Adaugati comentariu