Renault Arkana va fi vândut pe piața europeană începând din 2021

Renault a anunțat oficial că va introduce modelul SUV coupe Arkana în oferta europeană a mărcii franceze. 

Modelul Arkana va fi disponibil în versiune cu propulsie hibridă de 140 CP, două variante micro-hibrid și versine RS-Line. Clienții europeni vor putea comanda modelul SUV Coupe începând cu anul viitor.

Modelul Renault Arkana este cunoscut încă de anul trecut, dar acesta a fost dedicat pieței din Rusia. Acum Renault aduce noul SUV și în oferta europeană. Cu o lungime de 4.568 mm, versiunea europeană este ceva mai mare față de modelul dedicat pieței din Rusia.

Renault Arkana va fi oferit cu o gama de motorizări micro hibrid cu baterie de 12 V: 1.3 litri de 140 CP sau 160 CP. Există și o versiune full hibrid numită Arkana E-Tech de ce folosește motorul 1.6 litri și două motoare electrice pentru un total de 140 CP. Sistemul este împrumutat de la actualul model Renault Clio.

Arkana va beneficia și de o versiune RS-Line cu elemente optice în stil sportiv. RS-Line va putea fi comandat în combinație cu orice motorizare.

Clienții vor putea alege din șapte culori pentru caroserie: Opaque White, Pearl White, Metal Black, Metallic Grey, Zanzibar Blue, Fire Red și Valencia Orange, ultima în exclusivitate pentru versiunea RS Line.

Interiorul este similar cu cel pe care îl regăsim în noile generații Clio și Captur. Capacitatea portbagajului este de 315 litri.

Renault Arkana va debuta în Europa în prima parte a anului 2021.

Via Renault

Adaugati comentariu