Renault Austral va avea un interior apropiat de al lui Megane E-TECH Electric

RENAULT AUSTRAL interior autoexpert.ro

Viitorul SUV compact de la Renault va adopta o pereche de ecrane care amintesc de cele ale lui Megane E-TECH Electric. Iată ce surprize ne relevă habitaclul lui Austral.

Instrumentar de bord digital, ecran central dispus în mod ”portret”, în același plan cu primul. Este o rețetă lansată de Megane E-TECH Electric, care va fi preluată și de urmașul lui Kadjar. Display-urile se doresc a fi o mică revoluție. Au o diagonală totală de 24,3 inchi și o formă de L. Folosesc sistemul Google Automotive Services și au caracteristici de lizibilitate atât de avansate, încât nu au nevoie de ”cozoroc”. Sistemul multimedia este compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay. Totodată, volanul este teșit.

În plus, schița interiorului mai relevă și un tunel central înălțat, care aduce ”arome” de cockpit. Astfel, interiorul capătă accente dinamice, tipice mașinilor sport. Tunelul se numește ”grand confort central console”. De asemenea, îmbinarea dintre bord și uși creează ”senzația unei cabine de pilotaj”.

Renault Austral camuflat autoexpert.ro

Cotiera centrală glisează și adăpostește un spațiu suplimentar de depozitare. În total, la interior sunt 30 l de spații de depozitare. Pe tunel se află două suprafețe pe care poți plasa diverse obiecte și zona de încărcare prin inducție a telefonului. Plafonul și montanții parbrizului sunt căptușiți cu o pânză pestriță.

Austral, văzut de pe banchetă

În spate, podeaua este plată, datorită lipsei arborelui cardanic.Bancheta glisează, iar spătarul său poate fi rabatat fracționat folosind clapetele din portbagaj. Spătarele scaunelor au formă de trapez, și, astfel, pasagerii din spate pot conversa liber cu ocupanții din față.

➡ SUV-ul francez va avea motor de 200 CP 💡

“Când am creat habitaclul Noului Renault Austral, cele trei teme recurente au fost: percepția spațiului, designul dinamic și senzația de protecție. Toate acestea bazate pe standarde înalte de calitate. Suntem mândri de rezultat: habitaclul noului Renault Austral este pe cât de confortabil, pe atât de conectat la tehnologie. Aflaţi în centrul experienţei, beneficiind de un interior pe cât de liniștitor, pe atât de rafinat, pasagerii se bucură în același timp de o senzație de spațiu comun, dar și de spațiu individual”, spune Agneta Dahlgren, Renault Design Project Director.

via Renault

 

Adaugati comentariu