Renault Austral va debuta oficial în data de 8 martie

Renault continuă seria de imagini teaser pentru viitorul SUV Austral. Alături de o serie de detalii de la interior, Renault a anunțat că noul SUV va fi prezentat oficial în data de 8 martie.

Noul SUV Renault Austral va fi prezentat oficial luna viitoare. În martie vom putea vedea modelul care va lua locul actualului Kadjar în gama constructorului francez. Noul model are la bază platforma CMF-C, comună cu noul Nissan Qashqai.

Renault Austral – debut în 8 martie 2022

Așa cum a dezvăluit anterior, modelul Austral va folosi un sistem hibrid din gama E-Tech (cel mai probabil sistemul de 160 CP cu motor de 1.6 litri folosit actualmente de modelul Captur E-Tech), dar și motorizări mild hybrid. Rămâne de văzut dacă Renault va mai oferi motorizări diesel pentru noul său SUV. Francezii mai spun că cea mai puternică versiune a modelului Austral va avea 200 CP.

În imaginile prezentate astăzi se pot observa o serie de detalii de la interior. Se poate observa un material moale pentru planșa de bord și iluminarea ambientală de pe fețele interioare ale portierelor.

Noul Renault Austral va avea o lungime de 4.510 mm și va aborda un stil diferit de actualul Kadjar. Noul SUV compact va prelua, cel mai probabil, elemente de design de la noul Renault Megane E-Tech Electric, dar și de la Renault Arkana.

Renault Austral camuflat autoexpert.ro

Via Renault

Adaugati comentariu