Renault Kangoo E-Tech Electric: autonomie de 285 kilometri

Renault a lansat o versiune complet electrică pentru modelul Kangoo. Noul model poartă denumirea Kangoo E-Tech Electric, folosește un motor electric de 120 CP și o baterie de 45 kWh.

Renault Kangoo E-Tech Electric este noua variantă complet electrică a monovolului francez. Modelul folosește un motor electric de 120 CP și 245 Nm alimentat de o baterie de 45 kWh. Constructorul promite o autonomie de 285 kilometri în regim WLTP.

Renault Kangoo E-Tech Electric

Modelul este echipat cu un încărcător AC de 11 kW sau 22 kW și charger rapid DC de 80 kW pentru încărcare rapidă. La o stație AC de 22 kW bateria modelului Kangoo E-Tech Electric se va încărca de la 5 la 80% în două ore și jumătate. Dacă modelul va fi încărcat la stație DC de 80 kW, utilitara are nevoie de 30 minute pentru a acumula energie pentru 170 km.

Renault Kangoo E-Tech Electric are trei nivele pentru recuperarea energiei electrice la frânare, iar modul Eco reduce viteza maximă la 110 km/oră. Portbagajul modelului electric are un volum de 850 litri și poate fi extins până la 2.500 litri prin rabatarea și glisarea banchetei.

Noul Kangoo E-Tech Electric va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris.

Test Renault Kangoo Van E-Tech Electric

Via Renault

Adaugati comentariu